четвртак, 4. октобар 2012.

Bas ono sto volim :)))

Uvek su me zanimale modne revije,sta ce se nositi ove jeseni,zime,proleca,leta. Dok sam bila mladja bavila sam se manekenstvom pa zato i nije cudno sto volim modu.
Sminka :) Nisam od devojaka koje ne vole da se sminkaju,naprotiv ja bas volim i skoro uvek sam nasminkama. Dobila sam od drugarice paletu senki,rumenila,ruzeva i uvek neku novu boju isprobavam :) Preporucujem da imate ovakvu neku paletu,jer je stvarno super :) Ja je obozavam :)
Setnja uz reku!! Uvek i bilo kada :) Kada sam u Novom Sadu provodim vreme na keju,setnja i opustenje. U Zrenjaninu nemate bas lepo setaliste uz reku sem oko jezera kod suda. Veci deo godine provedem u Novom Sadu i tamo sam na keju setam ili sa drugaricama na kafi :)
Knjge :)) Volim da citam,opustim se :) Trenutno citam Isidoru Bjelicu . Procitam jednu njenu knjigu pa kupujem drugu i citam. :) Preporucujem svima da procitaju neku njenu knjigu (ako niste do sada).
Volim slatkise !!! A ko ih ne voli??? Mamine kolace i torte i uvek sam u kuhinji kada nesto pravi,da joj "pomognem" a zapravo prstom "kradem" fil :D
Obozavam Bler :))) Volim njen karakter i njen stil odevanja. 

Hm...kafa :) Ne pijem tursku kafu,probala je jednom,da bi mi drugarica pogledala u solju i to je bio prvi i poslednji put. Volim topao nes sa nekom ukusnom cokaladicom. :)

Ne mogu da funkcionisem ako ne znam koliko je sati. Uvek na ruci nosim sat (pa cak i kada spavam) :) Imam par modela satova al trenutno sam "vezana" za jedan sat koji sam dobila na pokon. Volim kvalitetan i dobar sat. :)      Nadam se da sam uspela ovim postom da vam predstavim deo stvari koje volim :) Naravno nije to sve al ovo sam izdvojila :) Do sledeceg posta :***

22 коментара:

  1. Lako je voleti lepe stvari, zar ne?:) Hvala ti na komentaru!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Pa mi zene .... :) Drago mi je :) Videla sam da si nosila roze cipelice,hm...prelepu su :) P. S. Poslusala sam tvoj savet za ciscenje cipela i mogu ti reci da sam zadovoljna :) Hvala ti puuuuno :)

      Избриши
  3. moram imat tu paletu,moram moram!!

    svrati ako imaš vremena http://liliemarlen.blogspot.com/ :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam je dobila od drugarice i odusevljena sam :) Vredi je imati... :) neces se pokajati :) Naravno,pratim te :)

      Избриши
  4. Takođe obožavam sve navedeno (osim kafe, ne znam zašto ali mi ne prija) :) ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja volim samo nes kafu nista drugo :) Ne pijem je svaki dan al par puta u nedelji je popijem :)

      Избриши
  5. WOW nice post! your blog is nice too! maybe we follow each other!? let me know :) greetings www.yuliekendra.com

    ОдговориИзбриши
  6. Pa mi volimo iste stvari:))
    Pratim i ja tebe!
    http://taanjicabb.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odlicna ideja za post! Dopada mi se tvoj blog, pratim te! :*

    ОдговориИзбриши
  8. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши